Hoi, wij zijn Blik

Een grafisch ontwerpbureau in het hartje van Utrecht

En Blik bestaat uit Hanneke, Larissa, Laurelien, Lieveke, Merel en Roland. Zes creatieven die jou helpen je verhaal te vertellen, je te onderscheiden en je doelgroep te bereiken. Dit zijn wij alvast in een notendop, maar we ontmoeten je natuurlijk liever in het echt!

Hanneke Croonen

Nieuwe plannen, frisse ideeën

Brainstormen, het creëren van iets nieuws, daar maak je Hanneke blij mee. Ze is graag vanaf het begin betrokken, want dan worden de belangrijke beslissingen genomen. En denk vooral niet dat je al precies weet wat het moet zijn en hoe het eruit moet zien. Na een sessie met Hanneke zou je zomaar met heel ander plannen en ideeën naar buiten kunnen komen.

Hanneke brengt vorm en inhoud samen. Zij kan als geen ander met ontwerp en beeldtaal zorgen dat lastige thema's en grote begrippen niet meer ver weg en lastig zijn, maar dichtbij en van iedereen. Ze doet wat er gedaan moet worden en schuwt daarbij niks. Dat wil je!

Altijd in voor een borrel en bitterballen. Gaat soms naast haar stoel zitten van het lachen.

Larissa Sluis-Maxwell

Laten we beginnen!

Een blad of boek in elkaar zetten is een echte Sluis-klus. Consequent 100 pagina's dezelfde ontwerplijn doorzetten, het proces bewaken van kopij en proeven opleveren. Dan kan ze binnen de ontwerpkaders heel goed fris blijven ontwerpen, het wordt bij Larissa nooit saai.

Verder is Larissa een kei in het structureren van informatie. Ze ziet meteen welke soort informatie bij elkaar hoort en wat er niet tussen past. Creëert dan ook graag overzicht en is van het plannen en rustig het lijstje afwerken. Laat zich niet gek maken en ziet overal en altijd oplossingen en mogelijkheden.

Zingt ‘Singing in the shower’ tijdens het werk, tijdens het uitlaten van de honden en tijdens het fietsen.

Laurelien de Vries

Niet te stoppen

Lekker gáán, dat is wat Laurelien leuk vindt en dat zijn ook de momenten waarin ze uitblinkt. Is graag bezig met het ontwerpen voor opdrachtgevers die er 'toe doen' zoals Straatnieuws. Maar ook voor kleine fijne dingen zoals de concertposter van een boekhandel die maandelijks jazzconcertjes organiseert.

Laurelien helpt graag uit de brand. Kijkt goed mee en laat dan het licht even van de andere kant schijnen. En: ze houdt niet op. Ze stopt pas als je zegt: 'Nu is 't klaar, Lau.' Wat dat betreft lijkt ze wel op haar hond Kyra, die weet ook niet van ophouden.

Weet altijd de leukste koffieplekjes, kent de nieuwste popup-stores en deelt álles social.

Lieveke Op ten Berg

Is dat te breien?

Lieveke kan alles. Moet er getimmerd, gebreid of geschilderd? Lieveke doet dat. Ze is helemaal fan van letters en als je huisstijl om een mascotte vraagt dan is er de volgende dag een zelf-gebreide-pop geboren. 

Lieveke is fris aanwezig en zit vol met grapjes. Ze is scherp en nauwkeurig. Met Lieveke is het nooit saai en wordt je klus geklaard!

Wist je dat je een planbord ook van Lego kan maken?

Merel de Jong

Jongens, dat kan echt anders

Tot in de puntjes geregeld, zorgen dat iedereen doet wat ie moet doen, en ook tekst! Merel zorgt dat Blik op rolletjes loopt, van planning tot management systeem, Merel is ervan. Bellen, regelen, plannen en schrijven… maar stiekem ook een beetje designen ;-) 

Altijd een mooi verhaal van thuis of een gebeurtenis op weg van huis in Zeist tot Twijnstraat.

De dagstart is een feit.

Roland Nelis

Mouwen opstropen en gaan!

De eerste man bij Blik in 20 jaar! Roland heeft lef.

Roland hoort wat je zegt en ziet overal kansen voor jouw plan of organisatie. Hij creëert wat je nodig hebt; een animatie, website, event of….. (vul maar in) Onze Insta rocks sinds Roland er is. We zijn door hem allemaal op de hoogte van de vreemdste trends en virals.

Supergrappig, onderzoekend en gefocust. Dat is Roland dus allemaal!

Net zolang tot het bling bling is.

Kyra en Oetel

Ga je mee naar buiten?

Kyra en Oetel zijn de huisdieren van Blik. Ze houden de gemoederen hoog en—omdat ze regelmatig moeten worden uitgelaten—geven ze Hanneke, Laurelien, Merel, Lieveke, Roland en Larissa de nodige dosis afleiding. De ganse dag achter een scherm zitten wordt zo saai. Toch, Kyra?

Waf! Woef!

Arf.